BORA bänkfläkt-principen – fysik kan vara så spännande!

,
BORA_X-Pure_bänkfläktar PUXU_PUXA_evergreen

BORA bänkfläkt-principen – fysik kan vara så spännande!

 

Innovation och kreativitet

 

Uppfinna. Inte upprepa. BORA utvecklar innovativa idéer som berikar och förbättrar våra kunders vardag. Vi är väldigt stolta över att representera BORA i Skandinavien och tror på BORA: s vision – att kökkåpans tid snart är över.

BORA bänkfläkt-principen

BORA är redan idag synonymt med innovation och kreativitet i köket. BORA bänkfläktar har revolutionerat hur man både inreder och arbetar i sitt kök – med enklare köksdesign. BORA-principen vinner allt mer terräng och erkännande utmärkelser för design och funktion.

 

dekorativ funktion - Enklare köksdesign med BORA bänkfläktar

Unik kökdesign med BORA bänkfläktar

En vision om en framtid utan fläktkåpa. BORA-kök erbjuder mer frihet, utökade funktioner och ändlösa designmöjligheter.

kökstrender 2020 med nyheten BORA X pure

BORA är ett varumärke med fokus på miljö och kvalitet

BORA ställer högsta krav vad gäller kvalitet på våra produkter och servicetjänster. Produktion i Tyskland och Österrike gör att vi kan möta dessa krav. BORA använder endast högvärdiga material som rostfritt stål och glas, och avstår från miljöskadliga substanser.

BORA samarbetar med framstående underleverantörer – och säkerställer på så sätt att endast högvärdiga produkter släpps ut på marknaden. Produkter som är bra för människan och skonsamma mot miljön.

 

BORA-principen dominerar

Allt fler tillverkare upptäcker att BORA:s vision om en framtid utan fläktkåpa möjliggör en ny köksdesign och en trevligare arbetsmiljö i framtidens kök.

BORA behåller fokus och tillverkar endast downdraft. För BORA gäller följande: Matos och lukter har inte en chans – BORA bänkfläkt suger ut dem där de bildas, direkt vid spishällen.

Oavsett om du använder kastrull, stekbord, stekpanna eller grill – det är tillämpad fysik och inte trolleri. Vi utnyttjar helt enkelt en laminär luftström som är större än hastigheten på det uppstigande matoset. Vacker fysik!

BORA bänkfläktar

Patenterad teknik – över internationella patent

BORA arbetar med patent! BORA bänkfläktar erbjuder effektiva och energibesparande lösningar, vars prestanda långt överträffar vanliga fläktkåpor. Med för närvarande över 100 internationella patentansökningar är vi mycket aktiva inom forskning och utveckling.

illustration - BORA bänkfläkt-principen

Cleanrate 100%. Eller hur man verkligen mäter effektivitet.

Fläktkåpor värderas enligt DIN EN 61591.  Vad som mäts är fläkteffekt, ljudstyrka och fettavskiljning. För att objektivt kunna jämföra de olika systemens prestanda när det kommer till att åtgärda besvärande fenomen vid matlagningen,  har BORA utvecklat Cleanrate-metoden. ”Cleanrate” anger luftens renhetsgrad under matlagningen.

Ju högre luktpartiklarna har utrymme att stiga, desto mer oren blir luften i köket. Vanliga fläktkåpor suger bara ut en del av matoset som uppstår. BORA bänkfläktar uppnår en effektivitet och testad Cleanrate på nästan 100 % i huvudhöjd – ett värde som konventionella fläktkåpor bara kan drömma om.

Med BORA lagar du mat i frisk luft.

Alltid bättre – alltid steget före

BORA erbjuder sina kunder en förlängd garanti på alla BORA:s ångsugssystem. På ångsugen finns en dekal med en kod. Det enda du behöver göra är att uppge denna kod på www.mybora.com. På så sätt förlängs garantin automatiskt, och utan extra kostnad, med ytterligare ett år.

För att säkerställa en kompetent rådgivning tillhandahåller vi egenutvecklade utbildningar. I BORA:s ”träningslabb” i Raubling erbjuder vi auktoriserade återförsäljare över hela världen utbildningar inom montering, rådgivning och försäljning, allt för att säkerställa bästa möjliga service åt våra kunder.

BORA resept - snabb og god mat från BORA bänkfläktar

Den bästa servicen

En särskild planeringsavdelning hjälper dessutom våra specialist BORA återförsäljare att implementera kundernas system på bästa sätt. BORA:s serviceteam arbetar över hela världen med att lösa problem på plats, oavsett om det handlar om sprickor i en glasspishäll eller ett filter som behöver bytas.

dekorativ funktion - Enklare köksdesign med BORA bänkfläktar

BORA bänkfläkt-principen –  7 fördelar
Framtidens kök

 

  1. Frisk luft
  2. Tystgående
  3. Fri sikt
  4. Enkel rengöring
  5. Mer effektiv – 100% cleanrate
  6. Solida material
  7. Fri köksdesign

Frågar om BORA?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.