BORA QVAC

– SPARAR DIG PENGAR OCH MINSKAR MATSVINN I VÄRLDEN!

När vi vet att cirka 33% av den mat vi köper och tar med hem kastas … Och att en familj på 4 personer slänger mat för cirka 25 000 kr – varje år … Då är det värt att investera i köksutrustning som minskar matsvinn.

QVac är innovativ vakuumförslutning som passar perfekt in i BORAs produktutbud. Använd QVac för sous vide i BORA X BO, minska luftkontakten med matrester och öppnade förpackningar, och använd den för snabb marinering av råvaror!

Att vakuumförsluta mat är inte nytt. Genom att vakuumförsluta mat eller drycker behåller de sin färskhet upp till 3 gånger längre samtidigt som smak och näringsämnen bevaras.

Det nya och innovativa med BORA QVac är att den är inbyggd i köksbänken och är tillgänglig för användning – hela tiden. Det är inte en apparat som du måste hitta plats för i skåpet eller dra fram och ansluta när du använder den. Lättillgänglig och med praktiskt och snyggt tillbehör.

BORA QVac har en elegant och diskret design, och i leveransen ingår korkar till flaskor, vakuumförpackningar, 2 olika vakuumbehållare (anpassade för BORA Cool), förslutnings- och marinerings-tillbehör. En hel rad extra tillbehör finns också tillgängliga.

BORA QVAC väntas vara tillgänglig i det svenske marknaden våren 2024

Last ned teknisk information og datablad her:
BORA QVac – Svart (QVACAB)
BORA QVac – Rostfritt stål (QVACSS)

bora-qvac-vakuumfrslutning-morten-engebretsen-se