BORA Lights – Framhäver den läckra maten och det goda sällskapet

Att ha rätt belysning i köket spelar en viktig roll för trivsel och välmående. Med BORAs nya lampserie kan du skapa den perfekta atmosfären i ditt kök.

BORA Lights ger dig möjligheten att förändra stämningen i köket med en enkel handrörelse. Du kan till exempel enkelt växla mellan ett starkt direkt ljus, perfekt för att se detaljer och färger under matlagningen, till ett varmt, indirekt ljus som skapar en perfekt atmosfär för måltiderna. Du kan även justera ljusets färg, ljusstyrka och höjd på lampan enkelt för hand. Med den delikata och minimalistiska designen får du den perfekta balansen mellan funktionalitet och design.

BORA Lights ger dig den ultimata friheten att skapa ditt drömkök.

Lyser upp häll, köksbänk och matbord

Spiskåpans tid är förbi. Det skapar utrymme och möjlighet till bra belysning av området ovanför hällen.

Med BORA Lights är allt genomtänkt och ingen detalj lämnas åt slumpen. Med diskret och minimalistisk design samt intelligent kontroll och funktion är BORA Lights perfekt för alla tillfällen. Lamporna bidrar till rätt belysning – med olika funktioner för olika användningsområden. Med BORA kan du komma så nära dagsljuset som möjligt, eller skapa en varm och dämpad atmosfär om du så önskar.

BORA Lights finns i två olika serier:

BORA Horizon, som kan styras med handrörelser, och kommer med eller utan höjning/sänkning.

BORA Stars som kommer som en enkel lampa eller med en linjär/cirkulär layout.

Båda lampserierna finns i tre olika färger: svart, mossgrönt och roséguld.

BORA Lights Horizon


BORA Lights Horizon finns i två versioner: Fix och Move. Båda kan justeras så att höjden passar din kokzon perfekt. Med Horizon Fix-versionen kan höjden justeras i upphängningen. Med Horizon Move-versionen kan höjden justeras efter behov genom att höja/sänka själva lampan.

Genom att svepa handen under lampan tänds och släcks den, dämpar, ändrar färgtemperatur, aktiverar direkt och indirekt belysning. Pendellampan BORA Horizon kan användas både som indirekt ljus ovanför matbordet och som en direkt ljuskälla ovanför hällen.

De fem färgtemperaturinställningarna och den steglösa dimmern gör att du kan skapa den perfekta atmosfären. BORA Horizon passar över arbetsbänken, hällen eller som perfekt belysning till matbordet.

BORA Lights Horizon smälter diskret in i köket och ger en touch av elegans.

BORA Lights Stars


Skapa den perfekta stämningen i rummet med BORA Stars.

BORA Stars är perfekta att hänga över köksbänken, hällen eller matbordet och smälter enkelt och vackert in i kökets helhetsbild.

BORA Stars kommer som en enkel lampa eller med en linjär/cirkulär uppsättning bestående av 3 lampor.

Enkelvarianten kan användas ensam eller så kan du kombinera hur många du vill. Du kan välja mellan utanpåliggande eller infälld takmontering.

De linjära och cirkulära layouterna kan dimmas steglöst så att du kan skapa precis den stämning du vill ha.

BORA Stars finns i tre olika färger: lugnande mossgrönt, elegant svart och pittoresk roséguld.

BORA Stars smälter diskret in i köksmiljön och ger en touch av finess.

Fri sikt

Med BORA Lights får du perfekt köksbelysning som inte blockerar sikten. Lamporna kan även höjas och sänkas efter behov.

Innovativ styrning

Den linjära pendellampan BORA Horizon kan styras intuitivt med handgester.

Unik flexibilitet

Lamporna bidrar till rätt belysning – med olika funktioner för olika användningsområden. Med BORA Lights kan du komma så nära dagsljuset som möjligt, eller skapa en varm och dämpad atmosfär om du så önskar.

Tidlös design

Med BORA Lights minimalistiska design smälter lamporna diskret in i köket och ger en touch av elegans. BORA Lights finns i tre färger; svart, roséguld eller mossgrönt.

Enkel att rengöra

Tack vare förstklassiga material och genomtänkt design är BORA Lights lätta att rengöra.

bora-lights-morten-engebretsen-se