BORA LIGHTS – FRAMHÄVER DEN GODA MATEN OCH DET TREVLIGA SÄLLSKAPET

Vi behöver ny belysning över spisen nu när den gamla köksfläkten är föråldrad, och vem är bättre på att leverera design och funktion för hållbara kök än BORA?

Vi är mycket stolta över att presentera BORAs nya lampkollektion. Med en diskret och minimalistisk design samt superintelligent styrning och funktion. Ingen detalj har lämnats åt slumpen.

I den välkända BORA-stilen är allt genomtänkt för att skapa det mest behagliga rummet att vara i – med olika funktioner och användningsområden. Genom att svepa handen under lampan slås den på och av. Du kan också justera ljusstyrkan (steglös dimning) och ljusriktningen (direkt eller indirekt belysning) genom att svepa handen. En av inställningarna ger dig ljus som är så nära dagsljus som möjligt. Den här typen av ljus är perfekt både för matlagning och måltider. Senare på kvällen kan du kanske dämpa ljuset och välja en varmare nyans.

Precis som alla BORAs produkter är designen både diskret och elegant, och du kan välja mellan 3 olika ytor: svart, mossgrön eller roséguld.

Bora Lights förväntas finnas tillgänglig på den svenska marknaden hösten 2023

BORA LIGHTS – HORIZON

BORA LIGHTS – HORIZON

Horizon finns i flera versioner. Alla kan justeras så att höjden passar perfekt för ditt matlagningsområde. Med den »fasta« versionen kan höjden justeras i upphänget. Med den rörliga BORA Horizon kan höjden justeras på ljusarmaturen.

Genom att svepa handen under BORA Horizon slås den på och av, dimmas, ändrar färgtemperatur och aktiverar direkt och indirekt belysning.

BORA Horizon pendellampa kan användas antingen som indirekt belysning över matbordet eller som en direkt ljuskälla över spisen. De fem färgtemperaturinställningarna och den steglösa dimmern skapar en trevlig atmosfär vid alla tillfällen.

BORA Horizon passar över köksbordet, spishällen eller matbordet och smälter diskret in i köket och ger en elegant touch.

BORA LIGHTS – STARS

BORA LIGHTS – STARS

Skapa den perfekta stämningen i rummet med BORA Stars. Välj mellan tre lampor i en linjär eller en cirkulär design. Finns också i enkelversion.

Alla modeller kan dimmas steglöst.

BORA Stars passar i alla kök, över köksbänken, köksfläkten eller matbordet. Lamporna smälter diskret in i den allmänna köksmiljön och ger en känsla av elegans.

BORA Stars finns i tre färger: mossgrön, svart eller roséguld.

Njut middagen som om du var under stjärnhimlen med BORA Stars.

bora-lights-morten-engebretsen-se