• BORA COOL BORA kylskåp

BORA COOL – FANTASTISKT FRÄSCH

Tillgängligt från våren 2024

BORAs nya serie med kyl- och frysskåp, utvecklad med passion och innovation. Hållbarhet i längden – här förvarar vi matvaror krispiga och färska länge.

Med BORA Cool kyl-, kombi- och frysskåp kompletterar BORA nu sitt sortiment: Den goda matlagningsupplevelsen utökas från matlagning på BORA bänkfläktarna och i BORA X BO kombiångugnen. Från stekpannan, via kokande vatten och ånga, till kyla och is. Med BORA kyl- och fryssystem kan du nu förvara ingredienser välorganiserat och effektivt kylda.

BORA kyl- och fryssystem ger möjlighet för kylning och frysning av färska livsmedel på bästa vis – som alltid med förstklassig design, tillverkat av de bästa materialen, rengöringen är enkel med lätt löstagbara delar som tål att köras i diskmaskinen och det är enkel och intuitiv användning. Det finns dessutom en mängd av praktiska tillbehör att komplettera med.

KRISPI OCH FÄRSK MAT! LÄNGRE!

BORA Cool är en komplett kyl- och frys serie med unika funktioner och premiumkvaliteter. Den är mycket tyst, energisnål och med perfekt förvaringstemperatur. Detta är hållbar innovation som minskar matsvinn, energiförbrukning och skapar en bättre inomhusmiljö.

Endast Hos BORA – Kylskåp

BORAs kylskåp skiljer sig från de flesta andra på marknaden genom bland annat avtagbara BORA Fresh Zero-behållare, som är specialtillverkade för att förlänga hållbarheten av olika livsmedel. Behållarna hjälper till att minimera fuktighet och andra faktorer som får maten att försämras.

Olika livsmedel kräver olika temperaturzoner för att bevara smak och näringsinnehåll. Flera av behållarna är också platsbesparande, nyskapande och praktiska. Hos BORA kan du välja mellan olika utrustningspaket och komplettera med tillbehör efter behov. Den genomtänkta belysningen på alla hyllor ger dig en fantastisk överblick. Som med alla BORAs premiumprodukter finns det ingen onödig dekor – bara bra design kombinerat med praktiska lösningar. Därför är skåpen också mycket lätta att hålla rena. Dessutom säkerställer luftcirkulation och ett separat BORA-luftfilter att kylskåpet alltid är inbjudande.

Endast Hos BORA – Frys

Precis som kylskåpet är BORAs frysskåp praktiskt och funktionellt inrett. Skapat för lång hållbarhet och enkel rengöring. BORA använder till exempel soft-close på alla hyllor, avtagbar och bordsvänlig ishink. Även till frysen kan du välja mellan olika utrustnings- paket utöver standardutrustningen.

Endast Hos BORA – Extra Tillbehör

• Formar och behållare i olika storlekar för förvaring och frysning av mat
• Mångsidig mat- och dryckesförvaring
• Mjuk piggmatta för mindre kylvaror som tuber, påsar och ägg
• Flasköppnare
• Vinhållare
• Behållare med fuktavlägsnande effekt
• Förvaringsbehållare och askar för inlagda livsmedel
• Serveringsbrickor i olika varianter

BORA Cool, kyl- och fryssystem – ännu en köks- revolution.
Kommer i den svenska marknaden i 2024.

bora-cool-kylskp-kombiskp-och-frys-morten-engebretsen-se