• BORA COOL BORA kylskåp

BORA COOL – FRÄSCHHET I FOKUS

BORA Cool kylar och frysar är designade för att hålla din mat fräschare längre. Med smart teknik och exakt temperaturkontroll sätter BORA en ny standard för matförvaring. Med BORA Cool kan du minska matsvinnet avsevärt och spara pengar genom att konservera maten längre. Ta steget mot ett fräschare kök med BORA Cool.

Med BORA Cool kylar, kombiskåp och frysar kompletterar BORA sin portfölj inom vitvaror. Din matlagningsupplevelse utökas alltså fråna BORA bänkfläkt och i BORA X BO kombiångugn till att kunna förvara mat på ett helt nytt sätt.

KRISPIG OCH FÄRSK MAT, LÄNGRE!

BORA kylar, BORA kombiskåp och BORA frysar gör att du kan lagra mat så att den håller sig frisk och fräsch mycket längre. Inredningen ger dig många bra alternativ så att du alltid har ordning och reda med en god överblick. BORA fokuserar, som alltid, på både design, de bästa materialen, enkel rengöring, intuitivt gränssnitt och en mängd praktiska funktioner.

BORA COOL KYLSKÅP

BORA Cool kylskåp är utrustade med separata temperaturzoner som bevarar smaken och näringsinnehållet i råvarorna. BORA Cools platsbesparande, innovativa och praktiska behållare ger dig flexibilitet och god överblick över kylen. Med rätt belysning, separat luktfilter och separata temperaturzoner är BORA Cool en perfekt kombination av design och funktionalitet. BORA Cool kommer med tillvalsutrustningspaket så att du kan anpassa kylen efter dina behov.

BORA COOL FREEZE FRYS

Med frysen BORA Freeze finns det inte längre något behov av avfrostning, tack vare smart NoFrost-teknik. Med utdragbara hyllor och behållare är det mycket lättare att städa och att komma åt. Den tydliga indelningen av skåpet gör det också lättare att få en god överblick över vad man har i skåpet. Frysen levereras med vattenanslutning, en ismaskin och en bordsvänlig ishink. BORA Freeze är designad med smarta funktioner och med tillvalsutrustningspaket.

ENDAST BORA COOL – EXTRA TILLBEHÖR

• Formar och behållare i olika storlekar för förvaring och frysning
• Multifunktionell förvaring av mat och dryck
• Mjuk piggmatta för mindre kylprodukter som tuber, påsar och ägg
• Flasköppnare
• Vinkylare
• Behållare med fuktavlägsnande effekt
• Förvaringsbehållare och förvaringslåda för konserver
• Serveringsbrickor i olika varianter

bora-cool-kylskp-kombiskp-och-frys-morten-engebretsen-se