Utmärkt, BORA!

,
Red dot design award till BORA Bänkfläktar Classic 2.0

Bora är prisbelönt design och bänkfläktar. Kort och gott prisbelönt kvalitet!

Redan från starten har idéerna bakom BORA övertygat branschfolk såväl nationellt som internationellt i allt från varumärke till teknik och design. BORA:s grundare och köksvisionär, Willi Bruckbauer, berättar: ”Köket ska vara en plats för glädje, njutning och sensualitet!” Den visionen lever BORA upp till!

BORA fyller 10 år som varumärke. För bänkfläktar utgör 10 år en lång erfarenhet. Andra leverantörer av bänkfläktar gör entré på marknaden först nu. Samtidigt är 10 år väldigt ungt för ett varumärke som har vunnit så många ansedda utmärkelser inom design, kvalitet och innovation. Ja, BORA är prisbelönt design och bänkfläktar!

Plus X Award  2019

Den senaste priset för BORA Classic 2.0 och BORA Pure är en alldeles särskild utmärkelse. Ingenting mindre än världens största innovationspris; Plus X Award 2019 förenar serien av snygga priser för världens bästa bänkfläktar utsågs i 2019. Prisbelönt design och effekt!

reddot-design-award-2019-winner-BORA bänkfläktar

Red Dot Design Award 2019 Winner

Priset Red Dot Award är en kvalitetsmärkning, erkänd över hela världen. här belönas effektiv teknik, enastående innovation och attraktiv design.  BORA Classic 2.0 utsågs i 2019 – en alldeles särskild utmärkelse.

 

BORA Classic prisbelönta bänkfläktar Iconic Award_Logo

Iconic Award 2019 – BORA Classic 2.0

Redan före lanseringen vinner den nya BORA Classic 2.0 bänkfläkten den här prestigefyllda utmärkelsen. Kontrollpanelen – sControll – är en liten revolution inom köksindustrin. Detta, tillsammans med de avancerade funktionerna, den minimalistiska designen och den tysta och effektiva fläkten. Grattis, BORA!

 

iF DESIGN AWARD är en av de viktigaste och erkända designpriserna i världen över 65 år. Att vinna en iF DESIGN AWARD är ett kvalitetsmärke av exceptionell design och enastående produkter. För konsumenter och användare är det en symbol som de kan lita på. BORA Classic 2.0 kommer att lanseras 2019 och vinna samma pris samma år!

Good Design Award till BORA Professional bänkfläktar

Good Design Award till BORA Professional 2.0 bänkfläktar

Än en gång uppmärksammas BORA på ett ärofyllt sätt. BORA producerar innovativa hällar med integrerad ventilation. Nya BORA Professional, som lanserades på marknaden år 2017, har nu blivit belönad med internationellt erkända Good Design Award 2017-2018.

 

 

BORA downdraft Design Award 2018

German Design Award 2018

BORA Professional 2.0 har återigen tilldelats första pris i German Design Award. Denna gången för 2018. Priset är internationellt erkänt och delas ut av det tyska formgivningsrådet Rat für Formgebung. Priset är ett av de mest kända i världen.

 

Plus X Award – Bästa designmärke

Denna utmärkelse är ett erkännande av BORA som varumärke och ett bevis på att företagets produktdesign alltid håller toppnivå. BORA:s utmärkelse som ”Bästa designmärke 2017” är en alldeles särskild kvalitetsstämpel. Titeln ”Bästa designmärke” är nämligen förbehållet några få prisvinnare och tilldelas endast varumärken, vars produkter fått flest kvalitetsmärkningar i kategorin ”Design” under loppet av ett år. Detta är en tydlig bekräftelse på att BORA alltid övertygar med sin utmärkta produktdesign.

 

BORA prisvinnende design og kvalitet Red Dot

Red Dot Product Design Award
Best of the best

Priset Red Dot Award är en kvalitetsmärkning som är erkänd över hela världen. I kategorin ”Product Design” belönas effektiv teknik, enastående innovation och attraktiv design. I denna kategori utsågs BORA Professional 2.0 Bänkfläkt till ”Best of the best” – en alldeles särskild utmärkelse.

 

BORA prisvinnende design og kvalitet German design award 2016

German Design Award

German Design Award är ett internationellt erkänt pris som delas ut av det tyska formgivningsrådet Rat für Formgebung. Den här utmärkelsen räknas som en av världens mest namnkunniga designtävlingar. BORA Basic Exclus ive (BFI) induktionshäll utsågs till vinnare i kategorin ”Excellent Product Design” 2016.

 

BORA prisvinnende design og kvalitet
Deutscher Gründerpreis

Det tyska grundarpriset Deutscher Gründerpreis är en av de mest betydelsefulla utmärkelserna bland företag i Tyskland. BORA mottog denna trofé 2010 i kategorin ”startup”.

 

BORA prisvinnende design og kvalitet Red Dot
Red Dot Product Design Award

Redan 2012 fick BORA Classic bänkfläkt den högsta utmärkelsen för prisbelönt design; Red Dot Design Award i kategorin ”Product Design”.

BORA prisvinnende design og kvalitet Iconic Award

Iconic Award

Bättre än så blir det inte. 2016 belönades BORA Professional downdraft med priset ”Iconic Award for 2016 Interior Innovation  – Best of Best” av expertjuryn i det tyska formgivningsrådet Rat für Formgebung.

BORA prisvinnende design og kvalitet Plus x BORA prisvinnende design og kvalitet Plus x

Plus X Award

Innovativa och hållbara produkter premieras med Plus X Award.

Priserna har varit i kategorierna Innovation, Hög kvalitet, Design, Användarvänlighet och Funktionalitet. Alla tre produkterna fick dessutom pris för ”Årets bästa produkt” – i princip innan de var tillgängliga på marknaden.

Award Utmerket BORA

Tyskland – idéernas land 2009 utsågs BORA:s fabrik i Raubling till en av de 365 platser som representerade Tyskland som ”idéernas land”.

Good Design Award 2017

Australia Good Design Award är Australiens äldsta pris för industridesign. 2014 mottog BORA detta pris för BORA Basic downdraft. 2017 vann BORA priset för HELA sitt produkt- utbud.

 

German Brand Award 2016

German Brand Award

Denna utmärkelse är vi på BORA särskilt stolta över: 2016 belönades BORA med priset ”German Brand Award” för sin vällyckade profilering inom kategorin ”Kök” av expertjuryn i det tyska formgivningsrådet Rat für Formgebung.

 

Ja – Bora är prisbelönt design och bänkfläktar!

Vi gratulerar och vi är stolta över att representera BORA bänkfläktar i Skandinavien!

 

 

  • Kontakta oss!

    Vi ser fram emot att besvara dina frågor.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.