Fri köksdesign med BORA downdraft

, ,

Fri köksdesign med BORA downdraft: Anela driver kontot @arkihem på Instagram, och har gjort det sedan augusti 2020. Anela jobbar som arkitekt och det var i samband med att hon slutförde sitt hus, som hon själv har ritat, att hon började lägga upp bilder och dela sin husresa.

Fri köksdesign med BORA downdraft - köksdesign i Arkihems kök

”Hade vi inte hittat lösningen med BORA hade det inte blivit som det blivit. Valet av en BORA bänkfläkt var en väldigt viktigt del i vår designprocess då det avgjorde HELA kökets utseende med fönstersättning, inga överskåp och öppet i nock.” Citat och foto: Arkihem 

 

Om BORA, säger Anela: ”Köket, hemmets hjärta. Utan tvekan det rum vi ägnade mest tid åt att planera i designprocessen.

Visionen var ett avskalat rum som smälte ihop med den övriga interiören på ett naturligt sätt.

Tittar man på vårt kök, upplevs det inte som ett klassiskt kök, utan snarare som en öppen och social yta som på ett sömlöst sätt vävs ihop med övriga ytor i den öppna planlösningen. Det visuella intrycket är luftigt då vi inte har några överskåp och öppet i nock.

Till exempel är köksbänken placerad i gaveln med fönster och utblick mot trädgården. Det finns bara en avgörande faktor som gjorde det möjligt att skapa detta luftiga och tidlöst intryck i vårt kök – BORA bänkfläkt och spishäll.

BORA är det bästa alternativet för dagens och framtidens kök

Tack vare dess design och funktion kunde vi få fönster och fri utsikt mitt framför spisen och samtidigt slippa en köksfläkt med ett långt och dominerande ventilationsrör i ryggåstaket.

Fri köksdesign med BORA downdraft

BORA bänkfläkt är det bästa alternativet för dagens och framtidens kök. Den skapar förutsättningar för fri köksdesign, ger fri sikt, är tystgående, enkel att rengöra, effektiv, tillverkad i solida material och ger därför frisk luft i hela rummet.

Utan tvekan en av våra bästa investeringar i köket och i huset som helhet.”

 

Fri köksdesign med BORA downdraft -Bild på BORA downdraft hvor ången dras ner i den integrerade fläkten.

”Utan tvekan en av våra bästa investeringar i köket och i huset som helhet” Citat och foto: Arkihem 

 

Besök Arkihem på Instagram!

 

Frågar om BORA?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.