BORA X BO ångugn revolutionerar matlagningens sanna glädje

, , ,
Bild på BORA X BO ångugn revolutionerar matlagningens sanna glädje

I serien NY från 2022 – innovationer från BORA får vi presentera, vårt senaste universalgeni: BORA X BO ångugn som revolutionerar matlagningens sanna glädje

BORA X BO är helt enkelt den mest kraftfulla ugnen gjord för det privata köket. Därmed tillagas maten jämnt och utan att köket luktar mat. BORA X BO ångugn förenar flera apparater i en, tillagar extra jämnt och osfritt, är enkel att hantera, lätt att rengöra och utmärker sig genom sin enastående design.

BORA X BO flexiångugn med fisk

Värme? Alltid helt exakt tack vare fyrpunkts temperatursensorn.

Vare sig knaperstekt kött, spröda croissanter eller försiktigt kokta grönsaker: Tack vare den skonsamt jämna genereringen av ånga ger ångugnen BORA X BO perfekta resultat – även vid tillagningen av tre fulla plåtar.

Men vad är det i detalj som gör ångugnen BORA X BO så speciell?

BORA X BO eliminerar os och ånga

Naturligtvis i första hand den absoluta nyheten: ångsugen i ugnen med vår ångbox, eliminerar os och ånga direkt när luckan öppnas. Efter aktiveringen av BORA Smart Open lucköppning sugs till att börja med ångan ut ur ugnen. Och först därefter öppnas luckan automatiskt. Därigenom får användaren varken ånga eller os på sig när luckan öppnas med det praktiska, infällda handtaget.

Om man lämnar luckans position oförändrad, sluts den igen efter en viss tid automatiskt – det skonar det som ska tillagas och sparar energi. Det gör att ångan inte kommer ut och dessutom sörjer BORA X BO för frisk luft, tack vare det integrerade aktiva kolfiltret.

Displayen övertygar med ett klart Icon-språk och integrerar sig sömlöst i den ädla helhetsbilden.

BORA X BO flexiångugn är lekande lätt att hantera

Och naturligtvis är ångugnen BORA X BO precis som alla andra BORA produkter, lekande lätt att hantera och är extra tyst. Genom den intuitiva menyföringen blir varje funktion aktiverad i maximalt tre steg.

Den 19 tums Touchdisplayen med fullgrafik kan fällas upp, varvid ångugnen BORA X BO kan hanteras ergonomiskt optimalt när den byggs in i ett underskåp.

Den högvärdiga touch sensoriken gör att hanteringen liknar den som på en smarttelefon.

 

 

 

BORA X BO: s minimalistiska design har redan väckt stor uppmärksamhet i designkretsar runt om i världen.

 

BORA X BO har ultrasnabb uppvärmning och proffsiga tillagningsresultat

Och naturligtvis har vi fortsatt att arbeta på de perfekta resultaten i matlagningen. BORA X BO ångugn imponerar med sin ultrasnabba uppvärmning och absolut jämna proffsiga matlagningsuppvisning. Du kan välja mellan olika funktioner som exempelvis manuell matlagning, automatisk matlagning och mellan olika specialprogram.

Power som i proffsköket

Regenerera, uppvärmning som i proffsköket, är heller inget problem längre. Med den unika fyrpunkts mattermometern kan du pålitligt bestämma den optimala koktemperaturen. Den befinner sig upptill på ugnen och sticks in i maten som ska tillagas, till exempel kött eller fisk. Mätpunkterna sitter längs sensorn och uppfattar alltid livsmedlets kallaste ställe. Så snart maten som tillagas uppnår den temperatur som inprogrammerats, avslutas automatiskt tillagningen.

 

Fyra rengöringsprogram får BORA X BO att stråla, utan att du måste röra ett finger.

Automatisk och miljövänlig rengöring ger en ”ny” ugn så ofta du vill

Även rengöringen är lekande lätt: Den fungerar enligt diskmaskinens princip. Hett vatten och de miljövänliga aktiva ämnena i tvåkammars rengöringspatronen rengör och avkalkar ugnen grundligt och sörjer för en lång livslängd.

Fler unika funktioner

Men naturligtvis består inte hela funktionsutbudet enbart av de många möjligheterna för matlagningen och den excellenta rengöringen. Det kommer också bland annat att finnas möjlighet till ömsesidig information på displayen. Så kan man lämna meddelanden till varandra eller genom en speciell inställning reducera hanteringens omfång i semesterlägenheter för att göra det lättare för gästen att snabbare kunna ta den i drift eller göra ändringar i inställningarna.

Unik och minimalistisk design

Den speciella designen med Black Panel Effekt, Multi Level belysning och ädla glasytor gör ditt kök till en estetisk höjdpunkt.

BORA X BO sörjer för sann matlagningsglädje.

BORA X BO flexiångugnen är en sann innovation för det privata hushållet. Välkommen till framtiden med BORA!

Och välkommen in i köket som uppehallsrum

 

<a href=”https://www.instagram.com/bora_scandinavia/” target=”_blank” rel=”noopener”>Få mer köksinspiration på vårt instagramkonto!</a>

Frågar om BORA?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

På vår instagram får du nyheterna först