BORA Hansgrohe – Cyklar för köks-revolutionen

, ,
BORA Benkeventilator Downdraft faller i smak hos Peter Sagan BÄNKFLÄKT

Sedan starten för 10 år sedan har tillväxten hos BORA varit minst sagt äventyrlig, tack vare företagets fokus, passion och uthållighet. Det samma gäller för BORA:s cykel- team BORA Hansgrohe.

Sedan säsongen 2017 är BORA-Hansgrohes cykelteam med på UCI WorldTour. Med stor framgång bör tilläggas. En framgång som toppades när lagets spets, Peter Sagan, tog sitt tredje VM-guld under cykel-VM i Bergen i september 2017.

 

Peter Sagan och BORA är fortfarande världsmästare - på vägen och i köket

Peter Sagan och BORA är fortfarande världsmästare – på vägen och i köket

Forskning och utveckling är viktiga faktorer hos BORA. Innovationer som bidrar till förbättrad funktionalitet och design i köket tillhör våra fast uppsatta mål, liksom ytterligare tillväxt. ”Vi arbetar hårt för att revolutionera köket med våra produkter. Peter Sagan och hans lagkamrater är de perfekta ambassadörerna för att skapa revolution även på vägarna”, förklarar Willi Brucker, BORA:s grundare och visionär, som själv varit framgångsrik cyklist i sin ungdom.

BORA omdefinierar modern cykling

BORA och deras cykelteam representerar moderna kök och modern cykling genom sina unika värdegrunder. De definierar framgång inte enbart utifrån ekonomiska och sportsliga resultat, utan även utifrån sitt engagemang, sina värderingar och visioner:

  1. Näring och hälsa: En hälsosam och naturlig kosthållning, samt användning av jordens naturresurser med respekt och omsorg. Allt i kombination med en balanserad och hållbar prestanda. Här hittar du några av BORA och Peter sagans recept.
  2. Framgång och prestanda: Företagets DNA bygger på kontinuerlig utveckling, förbätt ring och innovation. Att stå stilla är det samma som att ta ett steg tillbaka. BORA arbetar systematiskt för att ständigt förbättra sina produkter och BORA har därför 10 års försprång!.
  3. Passion och personlighet: Passion för cykling och kök integreras med kreativitet och individuell glädje.

Lycka till på vägen i 2018!

BORA Hansgrohe sykler for revolusjonen på kjøkkenet

Här hittar du några av BORA och Peter sagans recept.

  • Kontakta oss!

    Vi ser fram emot att besvara dina frågor.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Bora Hansgrohe team of champions