VI KÄNNER TILL VARENDA SKRUV

,
vi kender hver eneste skrue

O medarbetare bär sällan kostym och har ofta en skruvmejsel i fickan. Oavsett vilken tjänst vi har inom Engebretsen är vi alla 100 % hands-on, och det är inte bara för att vi kan produkterna utan och innan. Og för att VI KÄNNER TILL VARENDA SKRUV…

Det är för att våra produkter och våra kunder är vår passion.

Kundservice är vårt DNA

Vi känner en stor glädje när vi kan bidra till att fler personer får uppleva nöjet att laga mat på en BORA. Och förvandla era kök till VARA i rum. Där man helt enkelt tycker om att vara.

Vi känner till varenda skruv

Men också att visa att vi som levererar kvalitetsprodukter har samma kvalitet i ryggraden. I form av förstklassig service. När du som kund väljer det allra bästa – då ska du få det allra bästa – utöver snabb och precis service.

Ingen kö

Du ska inte behöva vänta i telefonkö – vi har en svarstid på max 30 sekunder. Och när du får svar, har du kommit till rätt person direkt. Någon som kan våra produkter utan och innan och som kan hjälpa dig! Om du kontaktar oss via e-post får du svar – och ofta en lösning – inom 48 timmar.

vi känner till varenda liten skruv!

Låg felfrekvens

Både BORA bänkfläktar och KWC köksblandare är varumärken med anmärkningsvärt låga felfrekvenser. Lyckligtvis. Men om olyckan skulle vara framme, är det bra att veta att hjälp aldrig är långt borta.

Vi är heller aldrig långt borta när det gäller att svara på frågor – stora som små. Ja, det är bara att höra av sig!

Inga kompromisser

BORA och KWC betyder toppkvalitet inifrån och ut – i varje steg. Det betyder inga kompromisser när det gäller kvalitet eller hållbarhet. BORA använder bara de bästa materialen.

Till exempel är BORA-effekten dokumenterad som bäst i branschen och ljudnivån är extremt låg. Också KWC köksblandare har unika egenskaper inom branschen. Samma höga krav ställs också på produktdesign hos såväl BORA som KWC.

Med stolthet kan var och en av oss på Engebretsen säga att vi känner till varenda liten skruv!

 

Få mer köksinspiration på vårt instagramkonto!

Frågar om BORA?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.