Världsmästare Ørjan Johannessen samarbetar med BORA bänkfläktar

,
Ørjan Johannessen världsmästare samarbetar med BORA bänkfläktar Foto: Terje Borud[/caption]

Tänk dig att ha en världsmästare i laget! Därför är vi mycket stolta över våra kockar och samarbetspartner och vill gärna berätta lite mer om dem. Först ut är världsmästare Ørjan Johannessen som samarbetar med BORA och som vann Bocuse d’Or år 2015.

Bild på Världsmästare Ørjan Johannessen samarbetar med BORA

Ørjan Johannessen världsmästare samarbetar med BORA – Foto: Terje Borud

 

Familjedrivet gästgiveri

Ørjan växte upp i Bekkjarvik i Norge– och hans barndomshem är familjeföretaget Bekkjarvik Gjestgiveri, där han och hans bror Arnt nu driver restaurangen tillsammans. Arnt är också en mycket meriterad kock, så restaurangen på Bekkjarvik Gjestgiveri håller, som du säkert kan gissa, mycket hög kvalitet.

Köket är inte bara känt för sina prisbelönta kockar, utan också för sin användning av färska och lokala råvaror och sin jordnära inställning till mat.

Restaurangen är med i White Guide – ”The Best Restaurants in the Nordic”, och som en unik upplevelse kan du beställa en Bocuse d’Or-kväll där du får smaka på menyn som Ørjan vann med.

Världsmästare Ørjan Johannessen samarbetar med BORA bänkfläktar - Köket till Ørjan

BORA bänkfläktar är fantastiskt”

Hemma i sitt egna privata kök i Bekkjarvik har Ørjan en BORA Professional monterad på en stor köksö. Från köksön har han en vacker utsikt över fjorden och bergsklipporna – liksom till det rymliga matbordet som ständigt är fullt med gäster och familj. Ingen köksfläkt stör denna utsikt – eftersom BORA bänkventilation är integrerad i spishällen. Om sin BORA säger Ørjan:

”Designen är helt fantastisk, men det är effektiviteten som är unik. Jag har aldrig tidigare kunnat steka på så hög värme och på ett så pass lätt och elegant sätt få bort stekoset.”

Ørjans väg till världsmästare:

Ørjan Johannessen världsmästare tillsammans ned BORA – Med BORA Professional i bakgrunden.  Kök: Aubo Kjøkken Norge –  terjeborudfoto

 

Världsmästare Ørjan Johannessen samarbetar med BORA

Som sagt så kan du boka en kväll där du själv får smaka på menyn som han vann Bocuse d’Or med. Då och då kan du också träffa Ørjan själv på vårt BORA showroom när vi har event där. På BORA showroom, liksom i vår BORA Norge webbshop säljer vi även Ørjans kokbok: Endelig helg

BORA – i samma lag som de bästa!

 

Frågar om BORA?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Köket levereras av Aubo kökAubo køkken. Bänkfläkt BORA Professional. Alla bilder av Terje Borud i samband med Michelin Guide Nordic 2020